Dette skjer i nærmiljøet

Union Scene for barn

Annenhver lørdag er det full kulturrulle med kreative aktiviteter og arrangementer for barn og familier på Union Scene.

Følgende aktører er med:

  • Brageteatret bidrar med teaterforestillinger
  • Buskerud musikkråd arrangerer musikkbarnehage til de aller minste
  • Interkultur arrangerer konserter med musikk fra hele verden
  • KunsterSenteret i Buskerud formidler utstillinger spesielt for barn
  • Masala arrangerer kreative verksted
  • Matendo kultursenter og Drammen kulturskole gir barna en smak av musikk fra                        alle verdenshjørner
  • Nedre Buskerud Teaterverksted bidrar med verksted for barn
  • Union Rock leverer rockekonserter for barn

https://www.facebook.com/unionsceneforbarn/

 

Lierdagene

Lierdagene er tradisjonsrike festivaldager som arrangeres i samarbeid mellom kommunen, lokale foreninger, lokalt næringsliv og andre samarbeidspartnere annenhvert år. Arrangementet omfatter sceneprogram, markedsboder og mange aktiviteter for alle eldersgrupper og de fleste interesser.

http://lierdagene.info/

 

JordbærEventyret

JordbærEventyret er en barne- og familiefestival. Det er undeholdning og aktiviteter for både store og små. Du kan oppleve trollskogen, prinsesseskole, se forestilling og være i standparken eller på jordbbærgården. 

JordbærEventyret er et lokalt initiativ for å støtte, fremme og videreutvikle engasjementet som finnes i lokalsamfunnet Sylling. JordbærEventyret skal sette Sylling på kartet og bidra til å styrke stedsidentitet.

http://www.jordbæreventyret.no

 

Eplefestivalen

Eplefestivalen er først og fremst et familiearrangement, med barneaktiviteter og underholdning for både store og små. Her får de minste boltre seg i aktiviteter og moro, du kan gjøre en god handel, slå av en prat med fagfolk og profesjonelle hagebrukere, og få svar på spørsmål omkring det meste som spirer og gror, men spesielt innen frukt, bær og grønt. Man kan også handle ferske råvarer og foredlede produkter direkte fra lokale frukt-, bær- og grønnsaksprodusenter eller bare nyte stemningen med utekaffe og noe å bite i, i vakre parkomgivelser.

http://lier-bygdetun.no/